KASTELL - Vereinshotel des VÖV
KASTELL - Vereinshotel des VÖV

- Kastell – Club Hotel a VÖV

Osztrák Népi- és Szórakoztató-zenei Zeneszerzők Egyesülete

CSAK EGYESÜLETI TAGOK RÉSZÉRE

 

Natur - Nyugalom - tiszta levegő = balzsam a léleknek!

 

Ideális hotel az aktív, sportot és a békét kereső családoknak! Fedezze fel a kivételes szállodát a gyönyörű környezetben.

 

Kastell Hotel – Natur & Art Hotel található Egyházasrádócon, Vas megyében, egy festöi kis faluban van. Egyházasrádócra Ausztriából és Magyarországról is könnyen eljuthatunk. Kellemes tájakon át vezető úton érkezhetnek pihenni vágyó vendégeink a nagymama idejéböl származó romantikus Hotel kertjébe. Modern ágyaink és a friss levegő várja a Vendégeinket.

 

Természetesen a'la carte étlapunkon a magyar konyha specialitásán kívül az osztrák ételek is megtalálhatóak. Gyermek, vegetáriánus ételsorok is színesítik kínálatunkat. Borlapunkon a legnevesebb magyar borászok remekeit sorakoztattuk fel. A reggelit és a főétkezéseket, létszámtól függően, büféjellegű vagy menüválasztásos rendszerben kínáljuk kedves Vendégeinknek.

 

A szállodai szolgáltatásokon (étterem, különtermek,) kívül többek között a szabadidő eltöltését szolgáló különféle lehetőségek (lovaglás, kerékpározás, csapatépítés és a out-door tréning) nyújtanak feledhetetlen élményeket.

 

Érdekes kirándulások lehetnek például a gyönyörű természeti környezetben Őrség, ahol lehet látni autentikus régi parasztházakat, kerámiát, üvegfestészetet és más mesterségeket, A székesegyház Jak mindössze 10 km-re található a hoteltöl. Bővebben a ,,Kirándulás" gomb alatt tájékozódhat.

 

Látnivalók a közelben: Burgenland (Ausztria) körútra invitálja a látogatókat.

 

A sárvári vár az arborétum különös látványossága a városnak. A Sárvár és Bük gyógyfürdőkvonzó úticéljává vált. Lovaglásra is lehetöség van, de a tájat hintóról is megcsodálhatják a kedves Vendégeink.

 

Távolságok:

120 km Graz

180 km Bécs

240 km Budapest

 

A hallban és az Seminárteremben lehetőség nyílik a vezeték nélküli internet eléréséhez .

 

Nature & Art Hotel Castle természetes megvilágítású, technikai eszközökkel tökéletesen felszerelt különtermeink alkalmasak céges tanácskozások és kirándulások , továbbképzések megtartására, de alkalmasak családi rendezvények lebonyolítására is.

 

Válogasson csomagajánlataink között.

 

Élvezze a romantikus estéket a szabad ég alatt a mi újonnan tervezett Grill lehetöségeinkröl !

 

- Főzés - Enni - tüz melegét érezni -

Druckversion | Sitemap
© 2013 Hotel Kastell - Nature & Art Hotel